Blackman Middle School

Skip to main content
Mobile Menu

Bell Schedules

A Schedule Regular bell schedule used for normal school day
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:15 AM 9:11 AM 56 min
2nd Period 9:15 AM 10:06 AM 51 min
3rd Period 10:10 AM 11:10 AM 60 min
4th Period 11:14 AM 12:14 PM 60 min
5th Period 12:18 PM 1:18 PM 60 min
6th Period 1:22 PM 2:13 PM 51 min
7th Period 2:17 PM 3:08 PM 51 min
Homeroom/Dismissal 3:10 PM 3:15 PM 5 min
B Schedule Run every Friday for intervention time or special event during morning hours.
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:15 AM 9:02 AM 47 min
2nd Period 9:06 AM 9:48 AM 42 min
Intervention Period 9:52 AM 10:22 AM 30 min
3rd Period 10:26 AM 11:26 AM 60 min
4th Period 11:30 AM 12:30 PM 60 min
5th Period 12:34 PM 1:34 PM 60 min
6th Period 1:38 PM 2:20 PM 42 min
7th Period 2:24 PM 3:06 PM 42 min
Homeroom 3:10 PM 3:15 PM 5 min
C Schedule Used for end of the day activity. (ex: pep rally)
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:15 AM 9:00 AM 45 min
2nd Period 9:04 AM 9:49 AM 45 min
6th Period 9:53 AM 10:38 AM 45 min
3rd Period 10:42 AM 11:27 AM 45 min
4th Period 11:31 AM 12:16 PM 45 min
5th Period 12:20 PM 1:05 PM 45 min
7th Period 1:09 PM 1:54 PM 45 min
Activity 1:58 PM 3:05 PM 67 min
Dismissal/Homeroom 3:10 PM 3:15 PM 5 min