Blackman Middle School

Skip to main content
Main Menu Toggle
Bell Schedules » C Schedule

C Schedule

C Schedule Used for end of the day activity. (ex: pep rally)
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:00 AM 8:47 AM 47 min
2nd Period 8:48 AM 9:13 AM 25 min
6th Period 9:38 AM 10:23 AM 45 min
3rd Period 10:27 AM 11:12 AM 45 min
4th Period 11:16 AM 12:01 PM 45 min
5th Period 12:05 PM 12:50 PM 45 min
7th Period 12:54 PM 1:39 PM 45 min
Activity 1:43 PM 2:50 PM 67 min
Dismissal/Homeroom 3:00 PM